Καλάθι Αγορών

Τρόποι πληρωμής

Αγαπητέ επισκέπτη,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φροντίσαμε, ώστε, όπου χρειάζεται να συμπληρώσετε προσωπικά σας στοιχεία, να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφαλείας που απαιτούνται. Έτσι, αφού έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας και θέλετε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα παρατηρήσετε ότι μεταφέρεστε σε μία νέα σελίδα, με πρωτόκολλο προστασίας και κωδικοποίησης. Επιπλέον, σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, υπάρχει διπλή ασφάλεια, αφού, εκτός από το σύστημά μας, υπάρχουν και τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας, που χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες για τις online συναλλαγές.

 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές με οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής σας εξυπηρετεί:

 

  • Αντικαταβολή

Στην περίπτωση που στην περιοχή σας ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας απευθείας στον οδηγό που θα σας την παραδώσει στον χώρο σας. Σ’ αυτή την επιλογή, υπάρχει ένα επιπλέον κόστος, του ποσού των 3€, ανεξάρτητα με το ύψος της παραγγελία σας, το οποίο εισπράττεται απευθείας από την Εταιρεία Μεταφορών ή Ταχυμεταφορών κατά στην παράδοση. Για να γνωρίζετε ακριβώς το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, το κόστος της αντικαταβολής υπολογίζεται κατά την καταχώρησή της και εμφανίζεται και στο αντίγραφο της παραγγελίας που σας αποστέλεται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αμέσως μετά την καταχώρησή της.

 

  • Τραπεζική κατάθεση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά, αλλά να μην υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση στον τρόπο αποστολής, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελία σας σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας. Στείλτε μας ένα αντίγραφο της κατάθεσης με e-mail, στο [email protected] ή με φαξ, στο 210 9963630, και μέσα σε ε 24 έως 48 ώρες από την ημέρα της παραγγελίας σας, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail, που θα σας ενημερώνει για την αποστολή της παραγγελίας σας.

 

Συνεργαζόμενες τράπεζες:

 

S-BATH - EUROBANK E.F.G. EUROBANK ERGASIAS
  Αρ. λογαριασμού: 0026.0238.2302.00.86.06.48
 

IBAN: GR.42.0260.238.00.00.2302.00.86.06.48

(για κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός Eurobank)

   
S-BATH - ALPHA BANK ALPHA BANK
  Αρ. λογαριασμού: 192.00.23.1000.8940
 

IBAN: GR.38.0140.1920.1920.0231.000.8940

(για κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός Alpha)

 s-bath - πειραιώς ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  Αρ. λογαριασμού: 6040-136728-435
 

IBAN: GR.77.0171.0400.0060.4013.6728.435

(για κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός Πειραιώς)

 

  • Πληρωμή μέσω PayPal (σε Αναμονή Άρσης Capital Control)

Το PayPal θεωρείται ίσως η καλύτερη και ασφαλέστερη υπηρεσία στον κόσμο για ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τη γνωστή υπηρεσία, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των αγορών μέσω αυτής, δηλώνοντας ως παραλήπτη την ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος: [email protected] Όλες οι πληρωμές με αυτή την μέθοδο επιβαρύνονται με την προμήθεια της PayPal (3,7%), η οποία εισπράττεται S-BATH - PREPAID από την ηλεκτρονική τράπεζα απευθείας κατά την πληρωμή της παραγγελίας. Ο λογαριασμός μας φέρει το σήμα πιστοποίησης (Verified) της υπηρεσίας πληρωμής.

 
  • Πιστωτική κάρτα: VISA, MASTERCARD

Όλες οι συναλλαγές προστατεύονται από τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας και όλες οι τράπεζες υποχρεούνται να συμμορφώνονται με αυτά, προκειμένου να μπορούν να δέχονται online συναλλαγές. Θα θέλαμε να σας ενημέρωσουμε ότι, με το που γίνεται η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, όλα τα στοιχεία διαγράφονται αυτόματα απ’ όλα τα ψηφιακά συστήματα

 

  • Προπληρωμένη κάρτα (prepaid card)

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να επιλέξετε τη λύση της προπληρωμένης. Οι προπληρωμένες κάρτες χρησιμοποιούνται πολύ συχνά στις συναλλαγές μέσω του διαδικτύου, αφού το ποσό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι μόνο αυτό που υπάρχει μέσα στην κάρτα. Οι προπληρωμένες κάρτες έχουν το σήμα της VISA s-bath-prepaid-card και μπορείτε να απευθυνθείτε στις περισσότερες τράπεζες για την απόκτησή τους.

 

  • Παραλαβή από το κατάστημα μας

Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε και να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας προσωπικά. Σε 24 έως 48 ώρες από την ημέρα της παραγγελίας σας, θα σας ειδοποιήσουμε ότι τα προϊόντα που έχετε επιλέξει είναι έτοιμα προς παραλαβή και μπορείτε να τα παραλάβετε, μέσα σε 5 ημέρες, από τον εκθεσιακό μας χώρο, πληρώνοντας απευθείας με μετρητά, όποια ώρα σας εξυπηρετεί, τις ώρες λειτουργίας του εκθεσιακού μας χώρου.