Καλάθι Αγορών

MAPEI KERASTILE G1
7.64

MAPEI KERASTILE G1

Ειδική Τιμή 7,64 € Κανονική τιμή 10,54 €

Κόλλα πλακιδίων

εσωτερικού/εξωτερικού

(για κάθε χρήση

σε πλακάκια τοίχου ή δαπέδου)

Παράδοση: Αποστολή/Παραλαβή σε 24 έως 48 ώρες
- +
Κόστος Μεταφορικών

Υπολογίστε το κόστος των μεταφορικών, επιλέγοντας την περιοχή που επιθυμείτε για αποστολή

Κόστος μεταφορικών:
Δυνατότητα αντικαταβολής:
Tip:Εάν είστε σε Δυσπρόσιτη Περιοχή, μπορείτε να παραλάβετε από το πιο κοντινό πρακτορείο της περιοχής σας, & να κερδίσετε έκπτωση στο κόστος μεταφορικών!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η KERASTILE G1 είναι μία λευκή σκόνη που αποτελείται από τσιμέντο, άμμο επιλεγμένης κοκκομετρικής διαβάθμισης, συνθετικές ρητίνες και ειδικά πρόσθετα σύμφωνα με σύνθεση που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της MAPEI.
Όταν αναμειγνύεται με νερό η KERASTILE G1 δίνει εύκολα εργάσιμο κονίαμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε κατακόρυφες επιφάνειες χωρίς να ολισθαίνει και χωρίς να επιτρέπει στα πλακίδια να ολισθαίνουν.

Η KERASTILE G1 σκληραίνεται χωρίς αισθητή συρρίκνωση και αποκτά καλές αντοχές και τέλεια πρόσφυση σε όλα τα συμβατικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή.


• Έυκολα εργάσιμο.

• Υψηλά θιξοτροπικό: η KERASTILE G2 μπορεί να εφαρμοστεί σε κατακόρυφη επιφάνεια χωρίς να ολισθαίνει ή να επιτρέπει στα πλακίδια να ολισθαίνουν, ακόμα και για βαριά πλακίδια.

• Τέλεια πρόσφυση σε όλα τα υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται στην κατασκευή.

• Σκληραίνεται χωρίς αισθητική συρρίκνωση.

• Παρατεταμένος ανοιχτός χρόνος εφαρμογήςΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 

Συγκόλληση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους πλακιδίων και ψηφίδων όλων των τύπων

Κατανάλωση: 3-5kg/m2

Περιγραφή

Η KERASTILE G1 είναι μία λευκή σκόνη που αποτελείται από τσιμέντο, άμμο επιλεγμένης κοκκομετρικής διαβάθμισης, συνθετικές ρητίνες και ειδικά πρόσθετα σύμφωνα με σύνθεση που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της MAPEI. Όταν αναμειγνύεται με νερό η KERASTILE G1 δίνει εύκολα εργάσιμο κονίαμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε κατακόρυφες επιφάνειες χωρίς να ολισθαίνει και χωρίς να επιτρέπει στα πλακίδια να ολισθαίνουν.