Καλάθι Αγορών

MAPEI KERAFLEX EASY S1
15.1

MAPEI KERAFLEX EASY S1

Ειδική Τιμή 15,10 € Κανονική τιμή 20,77 €

Κόλλα πλακιδίων

εσωτερικού/εξωτερικού

(για κάθε χρήση

σε πλακάκια τοίχου ή δαπέδου)

Παράδοση : Αποστολή/Παραλαβή σε 24 έως 48 ώρες
- +
Κόστος Μεταφορικών

Υπολογίστε το κόστος των μεταφορικών, επιλέγοντας την περιοχή που επιθυμείτε για αποστολή

Κόστος μεταφορικών:
Δυνατότητα αντικαταβολής:
Tip: Εάν είστε σε Δυσπρόσιτη Περιοχή, μπορείτε να παραλάβετε από το πιο κοντινό πρακτορείο της περιοχής σας, & να κερδίσετε έκπτωση στο κόστος μεταφορικών!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τομείς εφαρμογής:

Συγκόλληση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κεραμικών πλακιδίων (μονόπυρα, δίπυρα, τεχνητός γρανίτης, terracotta, klinker, κ.λπ.), φυσικών λίθων (που δε λεκιάζουν), και μωσαίκών όλων των ειδών, σε τοίχους και δάπεδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα συνήθη υποστρώματα που συναντώνται στην κατασκευή, επάνω σε Mapelastic, Mapelastic Smart ή Mapegum WPS, σε ενδοδαπέδια θέρμανση, σε υπάρχοντα δάπεδα με κεραμικά πλακίδια ή φυσικούς λίθους, εφόσον έχουν καθαριστεί επαρκώς και είναι καλά αγκυρωμένα στο υπόστρωμα (μέγιστο μέγεθος πλακιδίου 600 cm2). Ιδανική για μεγάλες επιφάνειες δαπέδων και για πλακίδια μεγάλου μεγέθους, χωρίς να γίνει διπλή επάλειψη, για δάπεδα εμπορικών, βιομηχανικών και δημόσιων χώρων. Μέγιστο πάχος εφαρμογής 10 mm.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Χρόνος ζωής στο δοχείο: πάνω από 8 ώρες.
Ανοιχτός χρόνος εφαρμογής: >30 λεπτά.
Αρμολόγηση:
– τοίχοι: μετά από 4-8 ώρες,
– δάπεδα: μετά από 24 ώρες.
Βατότης: περίπου μετά από 24 ώρες.
Παράδοση προς χρήση: περίπου 14 ημέρες.
Διαθέσιμα χρώματα: λευκό και γκρι.
Εφαρμογή: οδοντωτή σπάτουλα No 4, 5, 6 ή 10.
EMICODE: EC1 R – εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο εκπομπής.
Αποθήκευση: 12 μήνες.

Κατανάλωση
2-5 kg/m2.

Συσκευασία
Σάκοι των 25 kg.

Η Keraflex Easy είναι πιστοποιημένη κατά CE όπως δηλώνεται στο πιστοποιητικό ΙΤΤ Νο 25080254/Gi(TUM) που εκδόθηκε από το εργαστήριο Technische Universitat Munchen
(Μόναχο, Γερμανία).

Περιγραφή

Η Κόλλα Mapei Keraflex Easy bianco 25kg, είναι τσιμεντοειδούς βάσης υψηλών επιδόσεων, με παρατεταμένο ανοιχτό χρόνο εφαρμογής, υψηλή ικανότητα κάλυψης της πλάτης των πλακιδίων και εύκολη εφαρμογή, για κεραμικά πλακίδια και φυσικούς λίθους. Έχει εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο εκπομπής πτητικών οργανικών ουσιών. Ιδιαιτέρως κατάλληλη για την τοποθέτηση πλακιδίων τεχνητού γρανίτη σε μεγάλες επιφάνειες δαπέδου, για πάχος εφαρμογής έως 10 mm.