Καλάθι Αγορών

MAPEI KERABOND T
9.8

MAPEI KERABOND T

Ειδική Τιμή 9,80 € Κανονική τιμή 13,33 €

Κόλλα πλακιδίων

εσωτερικού/εξωτερικού

(για κάθε χρήση

σε πλακάκια τοίχου ή δαπέδου)

Παράδοση : Αποστολή/Παραλαβή σε 24 έως 48 ώρες
- +
Κόστος Μεταφορικών

Υπολογίστε το κόστος των μεταφορικών, επιλέγοντας την περιοχή που επιθυμείτε για αποστολή

Κόστος μεταφορικών:
Δυνατότητα αντικαταβολής:
Tip: Εάν είστε σε Δυσπρόσιτη Περιοχή, μπορείτε να παραλάβετε από το πιο κοντινό πρακτορείο της περιοχής σας, & να κερδίσετε έκπτωση στο κόστος μεταφορικών!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τομείς εφαρμογής:

Συγκόλληση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μεσαίου μεγέθους κεραμικών πλακιδίων όλων των τύπων και ψηφίδων σε δάπεδα και τοίχους, για περιβάλλοντα που δε δέχονται ιδιαίτερες φορτίσεις, επάνω σε συμβατικούς τοίχους με τσιμεντοειδή επιχρίσματα, σε τσιμεντοειδή δάπεδα και σε δάπεδα ανυδρίτη ή γυψοσοβάδες αφού πρώτα περαστεί ειδικό αστάρι.
Σημείωση: όταν αναμειγνύεται η Kerabond με Isolastic αντικαθιστώντας το νερό ανάμειξης τα τεχνικά χαρακτηριστικά της βελτιώνονται και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της ομάδας C2ES2 (βελτιωμένη τσιμεντοειδής κόλλα, με παρατεταμένο ανοιχτό χρόνο, μεγάλης ελαστικότητας) σύμφωνα με την προδιαγραφή ΕΝ 12004.

Τεχνικά χαρακτηριοτικά:

Χρόνος ζωής στο δοχείο: πάνω από 8 ώρες.
Ανοιχτός χρόνος εφαρμογής: 20 λετπά.
Αρμολόγηση: τοίχοι 4-8 ώρες, δάπεδα 24 ώρες.
Βατότης: περίπου 24 ώρες.
Παράδοση προς χρήση: περίπου 14 ημέρες.
Διαθέσιμα χρώματα: γκρι και λευκό.
Εφαρμογή: οδοντωτή σπάτουλα Νο.4, 5 ή 6.
EMICODE: EC1 R – εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο εκπομπής.
Αποθήκευση: 12μηνες.

Κατανάλωση:

2-5 kg/m2.

Συσκευασία:

Σάκοι των 25 kg, κιβώτιο 4×5 kg.

Η Kerabond είναι πιστοποιημένη κατά CE όπως δηλώνεται στα πιστοποιητικά ΙΤΤ No 25070080/Gi(TUM) και ΙΤΤ No 25080025/Gi (TUM) που εκδόθηκαν από το εργαοτήριο Technische Universiiat Munchen (Γερμανία)

Περιγραφή

H Κόλλα Mapei Kerastile G2, είναι κόλλα για κεραμικά πλακίδια με βάση το τσιμέντο, υψηλών επιδόσεων, χωρίς κατακόρυφη ολίσθηση, με παρατεταμένο χρόνο εφαρμογής (πάχος κόλλας έως 15 mm). Χρησιμοποιείται για συγκόλληση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κεραμικών πλακιδίων και ψηφίδων όλων των τύπων, σε δάπεδα, τοίχους και ταβάνια. Επίσης, είναι κατάλληλη για σημειακή συγκόλληση μονωτικών υλικών όπως διογκωμένη πολυστερίνη, διογκωμένη πολυουρεθάνη, πετροβάμβακα και υαλοβάμβακα, Eraclit, ηχομονωτικές πλάκες κ.λ.π.