Καλάθι Αγορών

Όροι χρήσης

Προσωπικά δεδομένα

Για την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου απαιτούνται κάποιες προσωπικές πληροφορίες των χρηστών. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων, που υπόκεινται σε ελληνική νομοθεσία (Ν.2472/97), δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Η εταιρεία δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα, που περιέρχονται στον δικτυακό τόπο της δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα, δεν θα πωληθούν ή με οποιοδήποτε τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτα μέρη. Συγκεκριμένα, με βάση την κείμενη νομοθεσία η εταιρεία διαθέτει το δικαίωμα στα πλαίσια της δραστηριότητάς της να διατηρεί αρχείο πελατών, το οποίο δεν δύναται να κοινοποιήσει σε οποιονδήποτε τρίτο ούτε να προβεί σε οιανδήποτε επεξεργασία αυτού.
Οι νέοι κάτω των 18 ετών πρέπει να λαμβάνουν την άδεια από τους κηδεμόνες τους πριν την υποβολή προσωπικών τους δεδομένων.

 

Τρόποι Πληρωμής

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της S-BATH δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Σε περίπτωση που στην περιοχή σας υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώστε απευθείας κατά την παραλαβή των προϊόντων στο χώρο σας. Η επιπλέον επιβαρύνση για τις αποστολές με αντικατοβολή είναι 3€, τα οποία αποδίδονται στην Εταιρεία Μεταφορών ή Ταχυμεταφορών (Courier).

γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας:

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από το κατάστημα μας.

δ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

i) E.F.G. EUROBANK-ERGASIAS: 0026.0238.2302.00.860648 / GR.1602.60375.0000.26.0375.14.0100274539
ii) ALPHA BANK: 192.00.23.10008940 / GR.38.0140.1920.1920.0231.0008940

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-6717730. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

ε) Πληρωμή μέσω της ηλεκτρονικής τράπεζας PayPal

Από τους πιο ασφαλής τρόπους παγκοσμίως μέσω της ηλεκτρονικής τράπεζας. H S-BATH.gr είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της PayPal.

 

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Επιστροφές γίνονται δεκτές, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.

- Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, η S-BATH.gr αναλαμβάνει πλήρως τη διαδικασία επίλυσης του ελαττωματικού προϊόντος, χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση από εσάς. Σε περίπτωση δυνατότητας επισκευής ή διόρθωσης του ελαττωματικού προϊόντος, η S-BATH.gr αναλαμβάνει να το επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το ελαττωματικό μέρος με καινούργιο, το οποίο πληρεί ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές με το αρχικό. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επισκευή ή η επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος, η S-BATH.gr αναλαμβάνει να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν με καινούργιο, όμοιο ή, σε περίπτωση έλλειψης, με αντίστοιχο, που να πληρεί ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές με την αρχική επιλογή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από εσάς. Το ελαττωματικό προϊόν πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκετε στην αρχική του συσκευασία, χωρίς αυτή να έχει παραποιηθεί ή καταστραφεί, μαζί με όλα τα παρελκόμενα που το συνοδεύουν.

- Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής, η S-BATH.gr αναλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση του προϊόντος με αυτό που έχει καταγραφεί στην παραγγελία, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από την πλευρά του αγοραστή. Σ' αυτή την περίπτωση, η εταιρεία οφείλει να αντικαταστήσει το λανθασμένο προϊόν και να παραλάβει πίσω το λάθος προϊόν. Όλες οι αποστολές αλλαγών πραγματοποιούνται μέσα σε 48 ώρες από την παραλαβή του ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος, αφού έχει πιστοποιηθεί ότι δεν έχει παραποιηθεί η αρχική του συσκευασία ή οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται σ' αυτή. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία & πρέπει να συνοδεύονται με το απαραίτητο έγγραφο επιστροφής.

- Σε περίπτωση χτυπημένου ή σπασμένου προϊόντος κατά την παραλαβή του, η S-BATH.gr αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση του προϊόντος, με καινούργιο, όμοιο με αυτό που αναγράφεται στην αρχική παραγγελία, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από εσάς. Βασική προϋπόθεση της αντικαταστάσης σε περίπτωση σπασμένου ή χτυπημένου προϊόντος είναι να έχει προηγηθεί έλεγχος κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων, παρουσία του μεταφορέα, και να μην έχει υπογραφεί το αποδεικτικό παραλαβής που συνοδεύει τα προϊόντα. Μετά την υπογραφή, η ευθύνη για την καλή κατάσταση των εμπορευμάτων μεταφέρεται από την S-BATH.gr και την εταιρεία μεταφορών σε εσάς και την ευθύνη για την αντικατάσταση του προϊόντος ή μέρος αυτού, βαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή.

- Εξαίρεση των παραπάνω αποτελούν μόνο οι κατηγορίες στα Πλακάκια, στα Έπιπλα Μπάνιου & στις Καμπίνες Μπάνιου. Όλα τα πλακάκια μπορεί να προστεθεί η ποσότητα που απαιτείται για την ολοκλήρωση του μπάνιου, αλλά όχι η επιστροφή ή η αντικατάσταση του συνόλου ή μέρους αυτών, λόγω των παρτίδων παραγωγής των εργοστασίων του εξωτερικού. Το ίδιο ισχύει για τα Έπιπλα Μπάνιου, καθώς όλα τα έπιπλα μπάνιου αποτελούν προϊόν κατασκευής, καθώς και για τις Καμπίνες Μπάνιου, λόγω της προσαρμογής των διαστάσεων τους ανάλογα με τις ανάγκες του ανάλογου χώρου ντουζιέρας.

 

Αποστολές προϊόντων

Η S-BATH.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Οι τιμές για τις αποστολές των προϊόντων υπολογίζονται ξεχωριστά, ανάλογα με τα προϊόντα που επιλέγετε. Όλες οι αποστολές των ειδών μπάνιου παραδίδονται επί πεζοδρομίου, εκτός εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαφορετική επικοινωνία για παράδοση σε όροφο, κατόπιν αίτηματος κατά την διαδικασία της παραγγελίας. Η σελίδα κάθε προϊόντος ενημερώνει για το κόστος αποστολής του προϊόντος, ενώ το κόστος αποστολής επαναυπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, για πιο δίκαιη κατανομή του μεταφορικού κόστους, όπου υπάρχει.

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, υπάρχει ένα επιπλέον κόστος του ποσού των 3€, όπως προβλέπεται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων, συνήθως από 24 έως 48 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας ή για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα, καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση εάν επιλεγεί ως τρόπος αποστολής ταχυμεταφορική εταιρεία και όχι τα ΕΛ.ΤΑ.

 

Έλεγχος Παραλαβής

Σε κάθε περίπτωση αποστολής, προτείνουμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους, ειδικά τα εύθραυστα αντικείμενα. Παρ' όλο που οι συσκευασίες των προϊόντων είναι προσεκτικά επιλεγμένες και ικανοποιούν τις διεθνείς προδιαγραφές, ενώ, σε πολλές περιπτώσεις, η S-BATH.gr χρησιμοποιεί επιπλέον προστασία για την μεταφορά των δεμάτων, μπορεί να τύχει κάποιο αντικείμενο να φτάσει στον προορισμό του σπασμένο ή παραποιημένο. Με μία απλή διαδικασία ελέγχου, μπορείτε να υπογράψετε το αποδεικτικό παραλαβής που συνοδεύει τα προϊόντα. Μετά την υπογραφή, η ευθύνη μεταφέρεται, από την S-BATH.gr και την Εταιρεία Μεταφορών σε εσάς, για την καλή κατάσταση των εμπορευμάτων.

 

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η S-BATH.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές, όποτε το κρίνει σκόπιμο ή όποτε υποχρεούται από τις αλλαγές των ισχύοντων τιμοκαταλόγων. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. 17% και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο, τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Ο συγκεκριμένος διαδικτυακός χώρος αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία με διακριτικό τίτλο S-BATH.gr. Για κάθε πληροφορία όπως κείμενο, εικόνες, γραφικά υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε εμπορική χρήση, εκτός από την S-BATH.gr, με έδρα την Ηλιούπολη, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 200, ΓΕΜΗ 008740501000, ΑΦΜ 131659920 & ΔΟΥ Ηλιούπολης. Είναι παράνομη η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου με κάθε τρόπο των περιεχομένων του παρόντος διαδικτυακού χώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της S-BATH.gr.

 

Επίλυση Διαφορών

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (http://ec.europa.eu/consumers/odr/), η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση διαφορών σχετικά με τις ηλεκτρονικές αγορές μεταξύ των καταναλωτών και των ηλεκτρονικών εμπόρων. Η S-BATH.gr δεν υπόκειται προς το παρόν και επομένως δεν είναι διατεθειμένη να συμφωνήσει σε εναλλακτική διαδικασία επίλυσης διαφορών η οποία πραγματοποιείται από έναν φορέα ADR ή ένα καταχωρημένο όργανο της ΕΕ.

 

Newsletters (Ενημερωτικά Δελτία)

Τα newsletters τα οποία ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του Διαδικτυακού τόπου λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Δικτύου και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Η S-BATH διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές. Η εταιρεία μπορεί να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού χαρακτήρα πέρα από τα Newsletters εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.