Καλάθι Αγορών

FLEXIBLE
146

FLEXIBLE

Ειδική Τιμή 146,00 € Κανονική τιμή 266,91 €

Καμπίνα μπανιέρας

μπανιέρας 140-170εκ.

Παράδοση: Αποστολή/Παραλαβή σε 24 έως 48 ώρες
- +
Κόστος Μεταφορικών

Υπολογίστε το κόστος των μεταφορικών, επιλέγοντας την περιοχή που επιθυμείτε για αποστολή

Κόστος μεταφορικών:
Δυνατότητα αντικαταβολής:
Tip:Εάν είστε σε Δυσπρόσιτη Περιοχή, μπορείτε να παραλάβετε από το πιο κοντινό πρακτορείο της περιοχής σας, & να κερδίσετε έκπτωση στο κόστος μεταφορικών!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
BrandKarag - ειδη μπανιου
Τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Πάχος Κρυστάλλου:
  • Τύπος Πλαισίου: ABS
Υλικό κατασκευήςΑκρυλικό
ΠροέλευσηΙταλία
Εγγύηση5 χρόνια
Επιπλέον
  • Με αναδιπλούμενη κίνηση
  • Μαγνητικό κλείσιμο
  • Δυνατότητα προσαρμογής της καμπίνας στις διαστάσεις που επιθυμείτε, με κόψιμο του οδηγού κύλισης, χωρίς να επηρρεάζεται η λειτουργία της καμπίνας
Μήκος140-170
Ύψος140
Περιγραφή

Οι καμπίνες μπανιέρας αποτελούν τη νέα τάση στα είδη υγιεινής. Με πολλές δυνατότητες επιλογής διαστάσεων & σχεδίων, σίγουρα θα βρείτε αυτή που ταιριάζει στο μπάνιο σας.

Η FLEXIBLE αποτελεί μία ασφαλή & αξιόπιστη λύση ανάμεσα στις καμπίνες μπάνιου, καθώς κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας PVC, ενώ καλύπτει ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων, λόγω της ελαστικότητας της. Επίσης, το άνοιγμα στη μέση της καμπίνας αυξάνει το περιθώριο εισόδου στις μπανιέρες, έστω να μπορεί να είναι λειτουργικό κατά την καθημερινή του χρήση στο μπάνιο.

Η FLEXIBLE αποτελεί μία άψογη σχέση κόστους-όφελους ανάμεσα στα είδη μπάνιου, ενώ ξεχωρίζει στις τιμές, τον σχεδιασμό του και την άψογη κίνηση των μερών του ανάμεσα στις καμπίνες μπανιέρας.