Τηλ. Κέντρο: 210 9963630

E-mail: sales@s-bath.gr

Καλάθι Αγορών

Blog by S-HOME
Μπανιέρα ακρυλική ή μαντεμένια;
Σίγουρα η κάθε κατηγορία μπανιέρας, ακρυλικής ή μαντεμένιας, βρίσκει τους δικούς της φανατικούς υποστηρικτές, αλλά σίγουρα μπορούμε να συγκεντρώσουμε κάποια στοιχεία και να τα συγκρίνουμε...
Continue ReadingΜπανιέρα ακρυλική ή μαντεμένια;
Επιλογή μπανιέρας
Στα είδη υγιεινής, η μπανιέρα αποτελεί ένα από το πιο βασικά είδη του μπάνιου, που ξεχωρίζουν τόσο για το αισθητικό αποτέλεσμα, όσο και για την πρακτικότητά της..
Continue ReadingΕπιλογή μπανιέρας
Καθαρισμός Καμπίνας Ντουζιέρας

Ο καθαρισμός της ντουζιέρας αποτελεί πάντα ένα από τα δυσκολότερα σημεία του μπάνιου, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά σημεία που χρειάζονται την προσοχή μας.

Continue ReadingΚαθαρισμός Καμπίνας Ντουζιέρας
Λεκάνες Μπάνιου - Χαρακτηριστικά
Οι λεκάνες μπάνιου αποτελούν ένα από τα πιο βασικά κομμάτια στα είδη μπάνιου. Η λεκάνη, εκτός του πρακτικού ρόλου που εξυπηρετεί στην καθημερινή ζωή, συμμετέχει ενεργά στην διακόσμηση του μπάνιου, καθώς αποτελεί ένα από τα μεγάλα κομμάτια του χώρου.
Continue ReadingΛεκάνες Μπάνιου - Χαρακτηριστικά
Καθαρισμός μπάνιου - Καταπολέμηση μούχλας

Η μούχλα και η υγρασία είναι συνήθες φαινόμενα στα σπίτια μας και κυρίως ευδοκιμεί στις συνθήκες που επικρατούν στο μπάνιο.

Continue ReadingΚαθαρισμός μπάνιου - Καταπολέμηση μούχλας
Αλλαγή Ακρυλικής Μπανιέρας με Καμπίνα Μπάνιου

Στα σημερινά μπάνια, υπάρχει έντονη η επιθυμία για όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο, και, παράλληλα, η ιδέα ενός χρονοβόρου, χαλαρωτικού μπάνιου, έχει αντικατασταθεί με ένα γρήγορο ντουζ.
 
Continue ReadingΑλλαγή Ακρυλικής Μπανιέρας με Καμπίνα Μπάνιου

1 στοιχεία για την 6 των 8 συνολικό

Εμφάνιση ανά σελίδα