Τηλ. Κέντρο: 210 9963630

E-mail: sales@s-bath.gr

Το καλάθι μου ()

S-BATH.gr - Blog - Άρθρα Μπάνιου, Παρουσιάσεις, Προσφορέςς Μπάνιου

 1. Μπανιέρες ακρυλικές - Οδηγίες τοποθέτησης (με σετ στήριξης)

  Στην S-BATH.gr πιστεύουμε ότι μία ολοκληρωμένη πρόταση για το μπάνιο, πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την πλήρη υποστήριξη και ενημέρωση σχετικά με την τεχνική καθοδήγηση, ώστε να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα όλων των απαραίτητων εργασιών και βημάτων, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.     
  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Αλλαγή Ακρυλικής Μπανιέρας με Καμπίνα Μπάνιου

  Στα σημερινά μπάνια, υπάρχει έντονη η επιθυμία για όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο, και, παράλληλα, η ιδέα ενός χρονοβόρου, χαλαρωτικού μπάνιου, έχει αντικατασταθεί με ένα γρήγορο ντουζ. 
  Η αντικατάσταση της παλιάς και ενδεχόμενα φθαρμένης μπανιέρας με μια σύγχρονη ντουζιέρα ανανεώνει το χώρο του μπάνιου. Μπορεί να αντικατασταθεί χτιστή μπανιέρα, αλλά και μπανιέρα σε μεταλλική βάση. Η διαδικασία αντικατάστασης είναι η ίδια είτε η μπανιέρα είναι χτιστή είτε σε μεταλλικές βάσεις. Ωστόσο στη δεύτερη περίπτωση οι εργασίες αποξήλωσης είναι απλούστερες και χωρίς μπάζα.
  Για την όσο το δυνατόν πιο εύκολη αλλαγή, μπορείτε να αλλάξετε την Μπανιέρα σας με Ντουζιέρα πορσελάνης ή ακρυλική. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστείτε επιπλέον πλακάκια μπάνιου, καθώς, βγάζοντας την μπανιέρα, θα δείτε ότι ο τοίχος δεν είναι επενδεδυμένος με πλακίδια.
  Οι Ντουζιέρες μπάνιου χωρίζονται σε ακρυλικές και πορσελάνης. Συνήθως, επιλέγεται η πορσελάνη, καθώς δεν χρειάζεται κάποια βάση για την τοποθέτησή της.
  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Αγορά λεκάνης τουαλέτας

  S-BATH-λεκανη-μπανιουΟι λεκάνες τουαλέτας είναι σίγουρα από τα πιο πρακτικά κομμάτια ενός μπάνιου! Ωστόσο, η επιλογή της δεν στηρίζεται μόνο στο πρακτικό κομμάτι, αλλά και στην διακοσμητική όψη που δίνει στο τελικό αποτέλεσμα του μπάνιου.
  Σίγουρα το σημείο εκκίνησης της επιλογής μας είναι ο σχεδιασμός και η τιμή. Παρ' όλα αυτά, καλό είναι να προσέχουμε ορισμένα σημεία, ώστε να συνδυάσουμε την πρακτικότητα, το σχεδιασμό, καθώς και την λειτουργικότητα και την απόδοση.
   
   
  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Μπαταρίες μπάνιου - Ποιότητα κατασκευής

  Η παραγωγή στις μπαταρίες μπάνιου - κουζίνας αποτελεί έναν τομέα ιδιαίτερα ευαίσθητο για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον....
  Διαβάστε περισσότερα »